APARATOLOGIA MÈDICA ESTÈTICA

tratamiento de Icoone en ones estetica

ICOONE

Icoone, amb la seva tecnologia integrada Roboderm, estimula cada milimetre de la teva pell. Gràcies al seu sistema patentat exclusiu, ICOONE és l’única tecnologia capaç d’aplicar la Multi Micro Estimulació Alveolar al teixit oferint resultats extraordinaris per al cos.
 

tratamiento de coolifting en ones estetica

COOLIFTING

Què et diuen aquestes paraules? Innovació, eficàcia, resultats, rapidesa, qualitat, impactant…
tot això i més et pot donar el Tractament de Coolifting. Un efecte immediat que suavitza la pell, eliminant les arrugues superficials i redueix les més profundes, donant un efecte de rejoveniment.
És un sistema patentat revolucionari, que permet realitzar un impactant tractament facial mitjançant un mètode segur, ràpid i eficaç. La pistola coolifting projecta sobre els teixits facials un potent flux de CO2, a molt baixa temperatura i alta pressió, combinat amb una elevada concentració d’actius nebulitzats. La pressió i temperatura a les que s’apliquen els actius estan controlades i la seva percepció no suposa cap molèstia fent el procediment indolor.
 

tratamiento de presoterapia ballancer en ones estetica

BALLANCER

Ballancer és un sistema efectiu per: modelar la silueta; evitar el desenvolupament de cel·lulitis i venes varicoses; reduir edemes; modelar cames, natges i ventre, així com per alleujar el dolor de les cames i la zona lumbar. Està derivat de la pressoteràpia que, amb uns pantalons o una armilla connectat a un compressor, proporcionarà un massatge unidireccional.
 

 
tratamiento de bronceado con eco bronce en ones estetica

ECOBRONCE

Bronzeja’t en 10 minuts, en una sola sessió aconsegueix un to bronzejat que dura aproximadament una setmana. Hidrata, homogeneïtza el to de pell i difumina taques provocades pel vitligo. És l’opció ideal per evitar els efectes nocius dels raigs UVA i UVB. 100% natural i totalment innocu, pot ser aplicat en dones embarassades. Gràcies al nostre sistema de micro pulverització HVLP garantim un resultat uniforme i natural, no enganxós i d’aroma agradable.
 

tratamiento Lipoled en ones estetica

LIPOLED MEDILUX

Tecnologia led d’última generació permet relitzar diversos tractaments com: Fotorejoveniment sense calor, cel·lulitis, tonificació, reafirmació, Drenatge limfàtic, adipositats localitzades, tonificació de pits, tractament del dolor.