CORPORALS

DIAMOND ROSE EXPERIENCE

DIAMOND ROSE EXPERIENCE

Un exclusiu i romàntic tractament de gran poder renovador realitzat amb sumptuosos i eficaços productes a força d’absolut de rosa de Damasc. Exfoliació amb pols de diamant i aroma de rosa de Damasc; un massatge amb un deliciós amb oli que incorpora poderosos ingredients nutritius i propietats rejovenidores i aroma terapèutiques, amb un producte d’acabat d’elegant efecte setinat. Deixa’t transportar a un profund estat de relaxació i benestar en una meravellosa atmosfera de roses i sedueix amb una pell increïblement llisa i setinada. 

CITRUS ESSENCIAL

02 BODY RELAX

Tractament corporal d’acció hidratant, nutritiva i tonificant que envolta el teu cos en una fresca fragància fruiter. Prevé la sequedat cutània, tracta la manca de fermesa i aporta un potent efecte antioxidant. Innovadora exfoliació que assegura una renovació cutània intensiva a través d’una fórmula d’última generació a continuació, una deliciosa mascareta oxigenant de textura suflé cobreix tot el cos, nodrint intensament la pell i aportant un potent efecte detox. Un oli sec purificant revela una pell espectacularment setinada, suau i sedosa. 

CITRUS ESSENCIAL

Meravellós embolcall de vitamina C pura per al teu cos! Aquest tractament reafirma la teva pell i t’ajuda a minimitzar els danys causats pels radicals lliures. A més prepara la teva pell per a l’exposició solar i ajuda a fixar el broncejat. 

 

PEELING VITAMINA C

Exquisit ritual per viure una experiència capaç de vitalitzar la pell de la cara i cos amb tots els beneficis de la vitamina C.
La sofisticació i la cura global d’aquest tractament enriqueixen la pell amb una aportació extra de vitamines necessàries per al dia a dia. Els seus innovadors actius antioxidants, reafirmants i revitalitzants redensifican i omplen el teixit cutani, mostrant una pell radiant amb to uniforme. 

BAMBOO SCRUB PEELING

BAMBOO SCRUB PEELING

Un peeling amb micropartícules de bambú que elimina les cel·lules mortes de la teva pell i proporciona una hidratació corporal profunda. 

SPA ORGANICS

Peeling de Mango i Mandarina fomulados amb ingredients naturals sense sulfats, sense parabens, sense transgènics (OGM) sense ftalats o forts conservants. Gaudeix d’aquest luxós exfoliant amb Oli d’Argan juntament amb altres olis essencials i extractes naturals per exfoliar suaument, hidratar i deixar la pell amb una sensació sedosa i suau.