FACIALS

Tratamiento facial O2 ones estetica

O2 RELAX

Glop d’aire per la seva pell! Tractament facial indicat per a tot tipus de pells. Neteja els porus, hidrata la pell sense engreixar-la, oxigena i n’unifica el to. Perfecte per a pells acnèiques, joves, estressades, amb taques o simplement per a fer un tractament de xoc 1 o 2 cops a l’any.
 

Tratamiento facial Diamond life infusion ones estetica

DIAMOND LIFE INFUSION

“L’art de rejovenir”
Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut. Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau de l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d’expressió en tan sols una sessió.
 

Tratamiento facial 3D collagen Shock de ones estetica

3D COLLAGEN SHOCK

“Triple firmesa, triple elasticitat”
Poderós tractament rejovenidor i regenerador basat en una combinació intel·ligent de tres tipus de col·lagen d’alt, mitjà i baix pes molecular, destinat a incrementar la fermesa de la pell de forma extraordinària. Amb un sorprenent efecte lífting i redinsificant, redibuixa l’oval facial, millora la densitat cutània i preserva una òptima hidratació. Inclou la innovadora tècnica de massatge Active Face Contouring Technique, que remodela i esculpeix els contorns de la cara.
 

 
Tratamiento facial la cura de ones estetica

LA CURA

Si la pell del teu rostre és gruixuda, mat, mancada de neteja o d’hidratació, aquest és el teu tractament facial. “LA CURA” neteja profundament la pell amb una triple exfoliació i la deixa hidratada i protegida davant els signes de l’envelliment.  

Reparador neuro cutani

REPARADOR NEURO-CUTANI

Tractament facial ideal per a pells problemàtiques, intolerants, sensibles i envellides. Ajuda a recuperar l’elasticitat i la tonacitat de la pell. Inclou més de 30 ingredients actius totalment naturals i no conté parabens, alcohols ni sabons.
 

Tratamiento facial citrus essence de ones estetica

CITRUS ESSENCE

Meravellós embolcall de vitamina C pura per al teu cos! Aquest tractament reafirma la teva pell i t’ajuda a minimitzar els danys causats pels radicals lliures. A més prepara la teva pell per a l’exposició solar i ajuda a fixar el broncejat.
 

 
 
tractaments facials d' ones estètica amb productes de natura bisse