TRACTAMENTS TERAPÈUTICS

A Ones oferim un gran ventall de massatges corporals i facials, tant com per relaxar el cos i la ment com per tractar dolors ocasionats pel dia a dia (contractures, tensions, millora de la circulació …)
 

 

MEDICINA XINESA I ACUPUNTURA
Medicina Mil·lenària de 4000 anys d’antiguitat on el tractament del desequilibri del yin i el yang del pacient es tracta amb un gran ventall de tècniques com ara dietètica energètica, fitoteràpia xinesa, acupuntura, auriculopuntura, tuina, moxibustió per restablir el correcte funcionament de l’energia Qi de l’organisme.
Amb la Medicina Xinesa i Acupuntura podem tractar gran varietat de desequilibris des de trastorns de dermatologia, metabolisme, gastrointestinal, ginecològic …
QUIROMASSATGE TERAPÈUTIC
Massatge per treballar molèsties degudes a lesions, tensions, contractures i estrès.
MASSATGE JAPONÈS FACIAL KOBIDO
Conegut com el lífting facial Japonès és un massatge crani facial Oriental.
Estimulant del teixit cutani, amb passos reafirmants i antiarrugues, es combina amb digito pressió i per finalitzar una mica de massatge podal.
MASATGE NUAD THAI
Massatge realitzat sobre futon on vam realitzar estiraments i acupressions. És un massatge molt terapèutic i on es fan molts estiraments preventius per evitar que ens encorbem.